Far Cry – ensimmäisen persoonan ammuntapelisarja

Tämän päivän pelaajalle löytyy lukemattomia erilaisia sotaan liittyviä tietokone- ja konsolipelejä, joten ei ole mitenkään ihmeellistä, että joskus sopivan pelin hankinta saattaa olla vaikeaa. Call of Duty ja Battlefield koristavat useimpien hyllyjä, mutta joskus on mukava poiketa tutulta tieltä ja valita aivan uusi sotaseikkailupeli.

Far Cry on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jonka on julkaissut Ubisoft. Far Cry on, kuten monet muut sotapelit, pelisarja, josta on julkaistu useita herkullisia osia. Jokainen osa sisältää tarinan ja päähenkilöt ja sijainti vaihtuvat riippuen osasta. Tähän mennessä on julkaistu neljä Far Cry-osaa ja seuraava Far Cry: Primal julkaistaan helmikuussa 2016.

Far Cry 4 sijoittuu tällä kertaan Himalajalle, jonne henkilö nimeltä Ajay matkustaa levittääkseen äitinsä tuhkat, mutta joutuu saman tien monimuotoiseen seikkailuun. Far Cry pursuaa paikkoja, aktiviteetteja, salaisuuksia, tehtäviä, sekä huippukoukeroisen juonen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tämä peli antaa pelaajan liikkua koko pelialueella ja tutkia jokaisen kolon ja kannon ja näin pelaamisesta voidaan nauttia aivan uudella tasolla. Peli takaa kaikille pelaajille kukkuroittain pelattavuutta ja useiden tuntien pelinautintoa maailmassa, joka yllättää täysin pelaajan. Far Cry tarjoaa pelaajalle vapaat kädet pelata peliä omaan tyyliin sopivasti joko raisusti räiskien kuin leijona tai salakavalasti hiipien kuin tiikeri.

Far Cry-pelit pursuavat erilaisia hahmoja, kuten sotilaita, tiikereitä, norsuja, faunoja, sekä helikoptereita, autoja, tankkeja, sekä paljon muuta. Peliä voidaan pelata yhdessä ystävien kanssa, mikä lisää entisestään pelaamisen hauskuutta.